Droneinspektion hos dronex

Pakkepriserne er vejledende og kan tilpasses til dine behov

Droneinspektion hos dronex

Pakkepriserne er vejledende og kan tilpasses til dine behov

Nem og billig inspektion

Overvejer du en droneinspektion af dit tag, facade eller ejendom? Hos DRONEX kan vi hjælpe dig med en effektiv, budgetvenlig og professionel gennemgang. Vores uddannede og certificerede piloter garanterer en sikker og lovlig inspektion med drone, og er i stand til at foretage en grundig og effektiv besigtigelse. Vi optager billeder og videoer i 4K opløsning, hvorfor din dokumentation bliver af højeste kvalitet. 

 

Visuel inspektion med droner er en effektiv og omkostningsbevidst måde at udføre inspektion af kritiske og svært tilgængelige områder på forskellige bygninger og andre ikke nemt tilgængelig ting, sammenlignet med de mere traditionelle, tidskrævende og dyre inspektionsmetoder som rope access, sky-lifts og stilladser.

Spar tid & penge

Drone inspektion kan gøres hurtigt og nemt, hvorfor det også kan spare dig for mange timers arbejde som du kan bruge på noget andet.

Mere sikkert

Når det kommer til inspektion højt oppe, skal der opfyldes mange sikkerhedskrav. Udstyret og klargøring kan traditionelt tage meget dyrebar tid.

Lav & tæt

Med en drone kan du komme virkelig tæt på de ting du skal inspicere og give det perfekte nærbillede.

En god måde at spare tid & penge

Ved hjælp af en droneinspektion kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En inspektion i højden kræver oftest leje af en lift, fagligt kompetent mandskab samt omkostninger forbundet med tid og penge på transport. 

Vores droner kan komme højt op, så de kan danne det fulde overblik. Dronerne kan også komme helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være.

Få hurtigt et fuldt overblik

Ved hjælp af en droneinspektion kan du få et komplet overblik over den enkelte ejendom, bygning eller et stort byggeprojekt. Vi kan synliggøre dine arbejdsprocesser og udviklingen af et mindre eller større byggeprojekt. Dermed har du altid en fornemmelse og et overblik over situationen. 

 

Er din kunde i tvivl om, hvorvidt en skade er udbedret, eller skulle du opleve en tvist enten før eller efter arbejdet er udført? Så kan du med fordel bruge billed- eller videodokumentation som argument.