Droneoptagelser hos dronex

Pakkepriserne er vejledende og kan tilpasses til dine behov

Droneoptagelser hos dronex

Pakkepriserne er vejledende og kan tilpasses til dine behov

Hvad kan droneoptagelser gøre
for din virksomhed?

Droneoptagelser giver dybde og skaber stemning. 

 

Drone-fotografering kan noget, som ingen andre ikke kan, og det er derfor let at komme foran sine konkurrenter. Med kameraet i luften og et flot setting kan du tage billeder og videoer af de mest spektakulære steder eller ting på en helt ny måde. Du kan fortælle en historie anderledes, end du tidligere har gjort. 

 

Du kan f.eks. fange bilen, der kører i det vilde landskab oppefra, så man får et større perspektiv, og den smukke natur forbindes heri med produktet. Lyset bliver fanget på en helt anden måde, og du kan zoome ind og ud fra luften, og dermed fange det perfekte drone-billede og skabe den perfekte historie. Den gode historie er vigtig for alle. Både virksomheder der prøver at sælge et produkt, men også for dig der forsøger at optimere dit eget content, og som vil score højt på click-rate og engagement. 

Skab wow effekten fra dine besøgende

Har du brug for at få en wow effekt fra kunder? Måske nye kunder? Ved hjælp af droneoptagelser kan du slå afstand til dine konkurrenter. Det kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed eller måske efterlade et evigt minde som dine besøgende altid vil kunne huske. Brug droneoptagelserne til at løfte dit visuelle indtryk. 

 

For nye skaber det en wow effekt. Os mennesker er visuelle væsener, og når vi ser noget fra et andet perspektiv, specielt fra luften, så løfter det den visuelle oplevelse til et helt andet niveau. Helt simpelt så mener vi at når man ser noget fra fugleperspektiv, og dette perspektiv kan være hypnotiserende, så dine besøgende bliver med det samme grebet og får en følelsesmæssig reaktion, og det er dette så skaber et minde der gør at de kan huske dig!

Hvert job er unikt, men der er naturligvis forskellige faktorer, som kan påvirke prisen på en dronevideo. For at give den bedst mulige pris på droneoptagelser foretrækker DRONEX at give individuelle tilbud efter at have fået alle detaljer og vendt projektet med kunden. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på netop dit projekt.

Brug også wow effekten i dine reklamefilm

I forlængelse af wow effekten og den følelsesmæssig reaktion som dine besøgende modtager, så er mange produkter og services faktisk bedst vist med droneoptagleser. 

 

Mange virksomheder er over de seneste par år begyndt at opdage potentialet med at bruge videoer som marketing indhold, eftersom det er en hurtig måde at få dit produkt eller service vist på, samt det er nemmere for dine besøgende at se en video så de ikke behøver at læse noget. Så måske det helt sikkert også er den vej som din virksomhed skal gå?

Hvordan droneoptagelser skaber værdi for dig eller din virksomhed

For boligsælgere og store områder, kan droneoptagelser med det samme give et overblik og en samme informationer som man ikke kun få fra jorden, med en hurtig video eller nogle dronebilleder, så kan du vise størrelsen på grunden, baggården, afstand til offentligt transport og meget mere, det er kun din ønsker som sætter grænser. 

 

Droneoptagelser er også super god til at bruge i byggebranchen, såsom, taglægger, gartner, brolægger og andre fag. Denne type af optagelser kan bruges som et værktøj til at give til dine kunder så de kan følge med processen. Men også indhold til jeres marketing, print material og hjemmeside! Og selvfølgelig jeres sociale medier.